Paraziți: simptomele leziunii. Cum să curățați corpul și să vă protejați de reinfectare

De ce, indiferent de ce, problema paraziților nu se ia în serios
Sunteţi sigur că nu aveţi paraziți? Desigur, nu, pentru că în conformitate cu statisticile OMS pentru anul , paraziții au infectat mai mult de 87% din umanitate. Cum să înțelegeți că nu-i aveți? Acest lucru este foarte dificil, deoarece viermii bine se maschează cu pricepere și adesea simptomele infecției sunt ușor confundate cu alte boli.
Prin urmare, având în vedere cât de ușor poate fi infectat cu paraziți, este imposibil să spunem că aparțineți 10% din omenire, care nu au viermi.
  • Cum se infectează cu paraziți?
  • Cum să înțeleg că am paraziți?
  • Cine este în zona de risc special de infecție?
  • Cât de periculoși sunt paraziții?
  • Cum de a curăța corpul de paraziți și de a proteja împotriva reinfectării?
Acestea sunt cele mai presante întrebări care implică subiectul viermilor. Găsirea răspunsurilor la ele mă va ajuta Dr. Eric Feldman, terapeut de categorie superioară, profesor la Universitatea de Medicină din Berlin.
img
Profesorul Feldman mi-a spus acest lucru, după care am decis să fac urgent curățarea corpului de viermi. Asta în ciuda faptului că respect cu atenție regulile de igienă personală.
Să mă îndoiesc de cuvintele profesorului, indiferent cât de uimitoare sunt, nu am putut. Acesta este omul care a scris 27 de teze despre paraziți umani.

Cum se infectează cu viermi?

Profesore Feldman, înainte de interviu mi-aţi spus că paraziții sunt peste tot și nu e nimic mai ușor decât să te infectezi cu ei.

- Nu vreau să sperii pe nimeni, dar e adevărat. Ouăle paraziților sunt peste tot: în apă, pe haine, pantofi, pe suprafața pământului, pe ecranele computerelor noastre, pe mânerele ușilor. Asta este, peste tot, ceea ce atinge omul.
De asemenea, produsele alimentare — în pește, carne, legume și fructe sunt pline de ouă de paraziți. Pentru ase infecta cu viermi, este suficient să atingeți elementul infectat și apoi să atingeți fața. Nu spălați calitativ fructele sau legumele, nu prăjiți bine peștele sau carnea.

În prezent, sunt cunoscute mai mult de 360 de specii de paraziți umani

img
Desigur, practic o persoană este infectată cu cele mai frecvente tipuri de viermi, precum: tenii, ascaride, stridii, trematode și cestode.
Totul se începe cu indivizi unici, dar paraziții se înmulțesc rapid.
ostr
De exemplu, un parazit numit stridii pe noapte stabilește între 2000 și 15000 de ouă.
Reprezentați colonii de viermi după o săptămână de ședere în corpul uman. Acesta este un număr mare de paraziți care se vor multiplica în fiecare zi. Desigur, la un moment dat, o colonie de paraziți va atinge limita, dar va număra câteva mii.
Alte tipuri de paraziți, cum ar fi cestodele, nu se înmulțesc atât de mult, dar pot trăi în corpul uman de ani de zile.

Cum să înțeleg că am paraziți?

- Aţi spus că e greu să înțelegi infestarea cu paraziți, dar există semne comune de infecție?
- Desigur, semnele că organismul suferă de paraziți sunt multe. Aceleași dureri în zona buricului spun că sunteți infectat, la fel şi problemele digestive. Acestea sunt semne mai puțin evidente.
În ceea ce privește semnele mai puțin evidente, este mai dificil cu acest lucru. De exemplu, dacă o persoană simte oboseală constantă, somnolență și chiar depresie. Acest lucru ar putea spune că este infectat.
Reacțiile alergice la nivelul pielii vorbesc, de asemenea, despre prezența viermilor în organism. Ceea ce este dificil este faptul că atât slăbiciunea, cât și alergia la nivelul pielii sunt adesea confundate cu alte probleme ale corpului care nu sunt asociate cu paraziți.
Și numai atunci când un medic sau o persoană află cumva accidental că aceste probleme apar și din cauza viermilor și începe procedura de curățare a corpului, problema dispare. Întrebarea este cât de mult timp va trece înainte ca cauza reală - viermii să fie dezvăluită.

Cine se află într-o zonă de risc specială de a contracta paraziți?

- Există oameni care sunt mai predispuși la infecție?
- Așa cum am spus mai devreme, cu paraziți se poate infecta foarte ușor. Dar dacă doriţi să știi despre oameni care sunt mai predispuși la infecție, atunci vă voi răspunde cu ușurință la această întrebare.
Aceștia sunt oameni cu imunitate slabă și boli cronice. Corpul lor nu este capabil să lupte împotriva paraziților, viermilor, care intră în corpul slăbit se înmulțesc mai repede decât de obicei.
De asemenea, oamenii care au animale de companie, în special câini. În timpul plimbării, câinele aduce mii de ouă de paraziți pe labele sale. Mai mult de 90% dintre proprietari nu vor trimite animalul lor de companie la baie pentru a-și spăla labele. Deci, în curând, ouăle de paraziți vor fi peste tot în cazul în care câinele merge: bucătărie, baie, covoare, gresie, chiar și hainele proprietarilor. Nu vorbesc despre canapele și fotolii pe care le place să se odihnească animalele de companie.

Cât de periculoși sunt paraziții?

- Așa că am ajuns la esența interviului nostru. Paraziții sunt foarte periculoși pentru sănătate, dar acest pericol oamenii subestimează cumva. Cred că motivul este informarea slabă a oamenilor că viermii dau o lovitură serioasă sănătății umane.
Viermii ucid sistemul imunitar uman. Și ce poate face un organism slăbit? Nimic. De aici apar boli cronice, de care o persoană nu poate scăpa de ani de zile. Răceli persistente, incapacitatea de a rezista virușilor în timpul epidemiilor.
Produsele activității vitale a paraziților, otrăvurile lor se acumulează și otrăvesc treptat corpul. Viermii provoacă o lipsă de nutrienți și vitamine în organism, dăunează țesuturilor organelor, intră în plămâni, ceea ce provoacă complicații și boli grave. Există studii care sugerează că viermii pot fi sursa apariției tumorilor maligne la om.
Cred că aceste motive sunt suficiente pentru a decide că, periodic, trebuie luate măsuri preventive și pentru a curăța corpul.

Cum de a curăța corpul de paraziți și de a proteja împotriva reinfectării?

- Împărtășiți opinia Dvs. cu privire la modul de a ne proteja de viermi și cum să scăpăm de ei.
În primul rând, am cerut întotdeauna și încă mai îndemn să respecte regulile de igienă personală. S-ar putea să fiți surprinși, dar există cercetări că oamenii ignoră chiar și un lucru atât de obișnuit și ușor de înțeles, cum ar fi spălarea mâinilor după ce au vizitat toaleta. Am făcut un studiu pe studenții noștri. Timp de o lună, am urmărit câte procente dintre tineri își spală mâinile după toaletă. Se pare că doar 37%.
Puteți spune că este obișnuit cu studenții, dar am făcut, de asemenea, un studiu în rândul oamenilor de afaceri și a persoanelor garantate în vârstă. Aici rezultatele au fost chiar mai rele – mâinile spală doar 19%.
Și mâinile murdare - aceasta este o modalitate foarte bună de a se infecta cu viermi nu numai pe ei înșiși, dar, de asemenea, toți cei dragi.
De asemenea, vă sfătuiesc să nu mâncați alimente stradale, să nu consumați apă brută, să curățați cu atenție hainele și încălțămintea, să vă deparazitați animalele de companie cât mai des posibil, să faceți curățenie umedă acasă. Și, desigur, se ocupe de dezinfectarea specială a telefonelor mobile.
În ceea ce privește medicamentele, totul este complicat aici. Majoritatea medicamentelor de pe piața noastră nu se concentrează pe ajutarea unei persoane să scape de paraziți, ci pe faptul că o persoană le-a cumpărat cât mai des posibil.
Da, unele mijloace funcționează, dar ele nu ajută la fel de eficient cum ar trebui. Ele nu ucid toți paraziții, și mai ales larvele lor. Prin urmare, indivizii rămași continuă să se înmulțească și în câteva zile vor fi mii.
Multe medicamente distrug și viermi, dar în același timp ucid toată microflora intestinală, şi au efecte secundare grave.
Pot sfătui doar un singur remediu, a apărut recent pe piață, dar a arătat deja o eficiență foarte bună. Instrumentul se numește Wortex. Acestea sunt capsule speciale.
Baza compoziției remediului: arbore de cuişoare (Syzygium aromaticum), tansy de fată (Feverfew), pelin amar (Wormwood). Aceste componente sunt cunoscute pentru proprietățile lor antihelmintice, dar numai recent a fost posibil să le dezlănțuim pe deplin potențialul și să le combinăm într-o singură formulă.

Ucide și elimină paraziți

Dacă vorbim despre principalul avantaj al Wortex, atunci este distrugerea totală a tuturor paraziților și protejarea organismului de reinfectarea. Nu trebuie să cumpărați medicamente suplimentare.
Wortex se descurcă bine pe cont propriu cu trei sarcini importante: distrugerea paraziților, curățarea corpului și recuperarea ulterioară a acestuia. De asemenea, observ absența completă a efectelor secundare, care sunt tovarăși obligatorii de medicamente antihelmintice învechite.

Neutralizează otrăvurile paraziților

Uciderea viermilor și scoaterea - jumătate din treabă. De asemenea, remediul neutralizează otrăvurile, produsele de viață și toxinele care au otrăvit corpul pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru ajută persoanei să se simte mai bine în primele zile de admitere. Aoare energie, starea de spirit se îmbunătățește, persoana simte din nou bucuria vieții, deoarece nimic altceva nu-l deprimă, nu-i răpește energia, vitaminele și substanțele utile pe care le primește cu alimente.

Crește și întărește imunitatea

În primele zile după curățarea paraziților, corpul este foarte slab, toate datorită imunității slăbite. Infectarea cu paraziți în acest moment este mai ușoară. Creatorii Wortex au prevăzut acest lucru. Unul dintre efectele produsului este recuperarea rapidă și întărirea imunității.

Dacă vorbim despre sentimentele unei persoane, atunci o voi descrie astfel:

Normalizarea digestiei
Persoana scapă de durere și disconfort în abdomen și intestine. Tractul său gastro-intestinal funcționează ca un ceas.
Valul de energie
Scăpând de paraziți, persoana este fericită să-și facă treburile preferate, să-și petreacă timpul cu prietenii, să facă sport, treburile casnice. Se îmbunătățește concentrarea și memoria. Munca persoana o face mai ușor decât înainte.
- Profesore, de unde pot cumpăra remediul ăsta?
- Acum, Wortex, după cum știu, este vândut exclusiv pe site-ul oficial al producătorului. Din păcate, concurenții, și mă refer la companiile farmaceutice mari, fac totul pentru ca produsul să nu ajungă pe rafturile farmaciilor.
Prin vânzarea directă a remedierii, producătorul a reușit să evite cheltuielile secundare uriașe. Acest lucru a contribuit la faptul că produsul este adesea vândut cu reduceri uriașe.
Ieri, colegul meu a comandat Wortex cu o reducere 50%.
- Profesore Feldman, doriţi să spuneţi ceva în cele din urmă?
- Sigur. Paraziții sunt periculoși și vă pot distruge serios viața. Respectați regulile de igienă personală și utilizați remediul real și eficient împotriva viermilor — cum ar fi Wortex.
Atenție! și până la 27.04.2020 (inclusiv) pentru produsul Wortex, există o reducere 50%. Pentru a obţine reducere, ar trebui să mergeți la site-ul oficial și să lăsați o cerere.
Wortex

Treceţi la site-ul oficial

Comentarii:

img
Sandu
Nici măcar nu știam că paraziții ar putea face astfel de probleme. În general, comand precis. Sper că există încă o reducere.
img
Irăna
Și am luat deja acest mijloc și confirm fiecare cuvânt al acestui profesor, deoarece sănătatea a devenit foarte puternică, iar bolile cronice au dispărut.
img
Mioara
Am cumpărat Wortex pentru că a fost reducere. Nu-mi pare rău. Deoarece mă simt că organismul a fost curățat peste o săptămână.
img
Ilarion
Declar război oaspeților nepoftiți!
img
Aneta Piliu
Am cumpărat pentru profilaxie, așa că ultimul meu remediu pentru viermi mi-a lăsat efecte secundare serioase. Iar de la Wortex totul este bine.
img
Andriana
O compoziție interesantă, trebuie să încercăm.
img
Eugenia Ionescu
Un interviu excelent și totul este clar, pentru că cât de des se întâmplă, doar apă și chiar nu doreşti să începi a citi. Totul e bine aici.
img
Mariana Pelin
Însuși am luat pentru profilaxie de acest Wortex și l-am forțat şi soțul său. Voi spune că într-adevăr ajută. Cu atât mai mult avem un câine și trebuie să monitorizăm cu adevărat sănătatea noastră. Viermii sunt periculoși.
img
Sesilia
M-a ajutat să scap de paraziți după călătorie.
img
Elena Marius
Vă sfătuiesc. Are efect.
img
Ilie
Ar trebui să fie întotdeauna în trusa de prim ajutor, deoarece paraziții pur și simplu nu au scăpat.
img
Alexandru
Wortex este convenabil de a lua, spre deosebire de tablete, capsulele sunt convenabile.
img
Ursa Licescu
Am avut noroc cu reducere când am comandat! Aceasta este o veste foarte bună!
img
Catalin
Mulțumesc pentru un articol interesant, nici măcar nu știam că viermii dăunează atât de mult
img
Dionis
Voi încerca acest remediu pentru curățare, căci toate metodele de acasă nu funcționează în mod special, iar alte medicamente sunt periculoase.